Mødebooking

Er du interesseret i at gøre din kundekreds endnu større? Mangler du et kompetent og serviceminded personale til at gøre arbejdet? Lad os booke dine møder med potentielle kunder.
Hos Company Call tilbyder vi at ringe ud til dine potentielle kunder og fortælle dem om din virksomheds serviceydelser og fordele. Med en venlig, kvalitetsbevidst og målrettet attitude vil vi indgå i en behagelig dialog, for at bringe endnu en kunde til din virksomhed. Med den potentielle kunde aftaler vi en dato, hvor du, eller en af dine kollegaer, kan tage op og afholde et møde, med henblik på at gøre vedkommende til en fast kunde.

Vi vægter kompetence og kvalitetsbevidsthed

Vores konsulenter er oplærte i at give dine potentielle kunder den bedste oplevelse. I vores dialog med dine potentielle kunder gør vi os umage med at fortælle om dine fordele og serviceydelser, så de får det bedste indtryk af din virksomhed. Vi ved at god repræsentation i sidste ende sikrer et godt og troværdigt ry for din virksomhed, derfor fører vi altid vores dialog på behagelig vis. Samtidig går vi op i at få dit budskab ud til dine potentielle kunder, således du altid kan være tryg ved at vi kommunikerer klart og effektivt.

Vi samarbejder med dig hele vejen

I begyndelsen af vores samarbejde sætter vi os sammen og ser på din virksomheds produkt, serviceydelser og fordele. Samtidig ser vi på hvordan Company Call kan imødekomme dine behov i forbindelse med forventninger, krav, antal mødebookinger og specifikke ønsker. Vi vil naturligvis have et stærkt og solidt samarbejde med dig hele vejen, og løbende afstemme dine forventninger.

Hør mere om mødebooking i dag

Kontakt os her, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at få flere kunder.